Web3 veletrh pracovních příležitostí: propojuje 2 tisíce nejbystřejších mozků v metaversu

W

Hype, superagentura zaměřená na Web3, oznámila zahájení prvního ročníku Web3 Job Fair. Jeho cílem je propojit přední značky s nejchytřejšími mozky Web3.

Veletrh se bude konat ve virtuálním prostoru Gather a to 16. a 17. února 2023. V tomto metaversu se sejde 2000 nejnadšenějších zájemců o práci ve We3.

James Ross, výkonný ředitel společnosti Hype uvedl: “Při prudkém propadu na trhu s kryptoměnami je snadné zapomenout na všechny ty úžasné talenty ve Web3 a na jejich neuvěřitelnou práci. Proto jsme připravili veletrh Web3 pracovních příležitostí. Veletrh pracovních příležitostí je součástí naší mise, jejímž cílem je posílit ekosystém Web3. A jeho cílem je spojit nejbystřejší mozky Web3 s předními organizacemi, abychom mohli společně budovat budoucnost internetu”.

Kromě vzrušujícího programu plného podnětných přednášek, panelů a workshopů nabídne veletrh Web3 Job Fair také poutavé herní zážitky, interaktivní výstavní plochu a kurátorskou galerii NFT.

Robert Parry, ředitel náboru ve společnosti Hype, dodal: “Web3 potřebuje místo, kde se mohou setkávat tvůrci a organizace, aby si vyměňovali nápady, vytvářeli nové příležitosti a bavili se. Metaverse je dokonalým hřištěm pro inovace a my jsme nadšeni, že můžeme hostit první veletrh Web3 pracovních příležitostí v Gatheru”.

Registrace na Web3 veletrh pracovních příležitostí se otevírají 17. listopadu 2022. Všichni uchazeči a nadšenci pro Web3 se mohou přihlásit a získat vstupenku zdarma. Další podrobnosti najdete na oficiálních stránkách veletrhu Web3 Job Fair https://web3jobfair.hy.pe/.

O jakou společnost se jedná, když se zmíní Hype?

“Komunita je tím, oč půjde v rámci budování značky. Proto klademe lidi do středu všeho, co děláme. Jsme Hype, globální kolektiv kreativců, stratégů, technologů, náborářů a tvůrců komunit, kteří udávají směr v oblasti Web3 a metaversa. Spojením desetiletí zkušeností z agentur s hlubokým porozuměním Web3 pomáháme značkám superrychle růst prostřednictvím výkonných kreativních a marketingových inovací”, uvádí se v tiskové zprávě.

Zdroj: Cointelegraph

O autorovi

Nezmič

Člen Futureland DAO. Krypto a NFT nadšenec. Most mezi světy. Průzkumník hranic a možností našeho světa, způsobů lidského vnímání i hloubek lidské duše.

Zůstaňme ve spojení!

Web NFT česky pro vás připravuje tým českého NFT startupu Future.digital. Sledujte nás na sociálních sítích zde: