Držitelé NFT DOMÉN Ethereum Name Service (ENS) byli odměněni airdropem v hodnotě DESÍTEK Tisíc dolarů

D

Early adopteři na kryptoměnovém trhu byli opět odměněni za svou odvahu investovat brzy!

Populární protokol Ethereum Name Service (jedná se o NFTčka, která jsou obdobou webových domén na Ethereum síti a zároveň univerzálním uživatelským jménem pro Web 3.0), rozdává držitelům nový token pro řízení decentralizované autonomní organizace (DAO).

Tento airdrop znamená pro mnoho držitelů ENS domén okamžitou výplatu tokenů v hodnotě 10 tisíců dolarů a více. Jsou i tací, kteří by si zaregistrovali více adres ENS do více peněženek, což znamená, že někteří držitelé získali tokeny v hodnotě stovek tisíc dolarů.

Všeobecně se očekávalo, že airdrop pro držitele ENS se připravuje. Na popularitě tato taktika distribuce tokenů nabyla, když decentralizovaná burza Uniswap překvapila uživatele štědrým airdropem koncem roku 2020. Projekt ENS rozdělil držitelům domén 25 milionů tokenů a v jednu chvili se token na řadě kryptoměnových burz obchodval až za 85 USD. (V době vydání tohoto článku se token drží na ceně kolem 54 dolarů…)

Kdo má nárok na ENS tokeny a KDE SI JE VYZVEDNOUT?

Na získání tokenů mají nárok majitelé, kteří drželi alespoň jednu ENS doménu před 30. říjnem 2021. Proces získání ENS tokenů začal v pondělí 8. listopadu v 19:00 a kvalifikovaní držitelé domén mají čas do 4. května 2022, aby si vyzvedli přidělené tokeny.

Počet tokenů, které každý kvalifikovaný uživatel obdrží, vychází z výpočtu, který zohledňuje délku držení domény a také délku registrace domény.

Nižší úrovně obdržely v průměru 200 tokenů ENS (aktuální hodnota $10 800), střední úroveň 500 tokenů ENS (aktuální hodnota $27 000) a nejaktivnější účastníci získali 1 000 tokenů ENS (aktuální hodnota $54 000).

Pokud máte na tokeny nárok, můžete si je vyzvednout na adrese: https://claim.ens.domains/. Ve videu naleznete návod:

P.S.: V případě, že chcete zjistit zda vám v minulosti neunikl nějaký šťavnatý airdrop, může se vám hodit aplikace https://earni.fi, která to prověří za vás.

—-
Zdroj článku: https://cointelegraph.com/news/early-ethereum-name-service-ens-adopters-rewarded-with-a-hefty-five-figure-airdrop

O autorovi

Future.digital

Cílem Future.digital je připravit lídry, tvůrce, podnikatele a kreativce na příchod Webu 3.0. Vysvětlovat složité technologické věci jednoduše. Ukazovat potenciál exponenciálních technologií jako blockchain, NFT, metaverse a virtuální realita. Chceme pomoci lidem dozvědět se o přicházející technologicko-společenské revoluci včas!

Zůstaňme ve spojení!

Web NFT česky pro vás připravuje tým českého NFT startupu Future.digital. Sledujte nás na sociálních sítích zde: